FEBO MARTELAARSGRACHT

FEBO MARTELAARSGRACHT De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Martelaarsgracht. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 0:42 Geen rietjes bij de milkshakes geleverd en erg lange bezorgtijd. Er gaat vaak iets mis hier. Bijv. betalen voor grote milkshakes en kleine geleverd krijgen.
11 jul 2022 om 15:25 Hamburger was koud bami was verbrand allebei De milkshake was goed
11 jul 2022 om 14:35 2 uur van te voren mijn bestelling geplaatst. En dan alsnog een half uur te laat bezorgen. Er jammer. een paar kroketten duren zo 2,5 uur.
5 jul 2022 om 21:18 Ik had milkshake banaan besteld kreeg vanille wat ik niet lust En me broodje hamburger was niet optimaal
4 jun 2022 om 20:31 Vriendelijke bezorger.
2 jun 2022 om 21:40 Als je om 1700 besteld en je eten om 1830 geleverd wil hebben en vervolgens pas 1900 je eten krijgt dan gaat er qua tijdsplanning iets biet goed bezorger vriendelijk en eten goed
29 apr 2022 om 20:20 Good
23 apr 2022 om 1:22 Super slecht sla was bruin en ze waren een kleine 2 uur onderweg !!
21 apr 2022 om 20:57 Super slechte communicatie met de zaak , als je vraagt waar je bestelling blijft zeggen ze dat ze geen bestellingen hebben .
20 apr 2022 om 15:18 Het eten was koud de milkshake leek wel water
15 apr 2022 om 0:02 A little bit late but it's okay
2 apr 2022 om 19:32 Besteling niet compleet gebeld doen er niks aan kut zaak