FEBO MARTELAARSGRACHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Martelaarsgracht. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:33 Drie kwartier beetje lang wachten maar als het druk is dan is dat zo. Het was zeker het wachten waard, lekker eten, nog goed heet!
2 dec 2022 om 13:42 Warm geleverd zeer tevreden!
10 nov 2022 om 0:03 Duurde 2 uur en eten was koud…
10 okt 2022 om 10:56 Ruim 3 kwartier later dan aangegeven tijd bezorgd.
17 sep 2022 om 17:54 Kreeg na een uur wachten een totaal verkeerde bestelling en kreeg uiteindelijk niet m’n eten
17 sep 2022 om 14:49 Ik kreeg de verkeerde bestelling en die klopte niet eens
20 jul 2022 om 0:42 Geen rietjes bij de milkshakes geleverd en erg lange bezorgtijd. Er gaat vaak iets mis hier. Bijv. betalen voor grote milkshakes en kleine geleverd krijgen.
11 jul 2022 om 15:25 Hamburger was koud bami was verbrand allebei De milkshake was goed
11 jul 2022 om 14:35 2 uur van te voren mijn bestelling geplaatst. En dan alsnog een half uur te laat bezorgen. Er jammer. een paar kroketten duren zo 2,5 uur.
5 jul 2022 om 21:18 Ik had milkshake banaan besteld kreeg vanille wat ik niet lust En me broodje hamburger was niet optimaal
4 jun 2022 om 20:31 Vriendelijke bezorger.
2 jun 2022 om 21:40 Als je om 1700 besteld en je eten om 1830 geleverd wil hebben en vervolgens pas 1900 je eten krijgt dan gaat er qua tijdsplanning iets biet goed bezorger vriendelijk en eten goed